Verduurzaming2024-07-11T08:27:44+00:00

Duurzame installaties |
Verduurzaming thuis en op kantoor

Duurzame installaties |
Verduurzaming thuis en op kantoor

Duurzame installateur Hellendoorn en omgeving

De impact van onze duurzame installaties merk je iedere dag: thuis én op kantoor. Ontdek hoe onze oplossingen jou er warmpjes bij helpen zitten. Bespaar energie, verlaag je kosten en verhoog je woon- en werkcomfort.

Voor thuis

Energiezuinig wonen begint hier

Voor thuis

Energiezuinig wonen begint hier

Van warmtepompen tot zonnepanelen en warmteterugwinsystemen (WTW): wij installeren oplossingen die je energierekening verlagen en wooncomfort verbeteren. Met onze duurzame oplossingen is jouw huis klaar voor de toekomst, en direct fijner en gezonder om in te leven. We installeren je installaties snel en beperken overlast tot een minimum. Je profiteert direct van lagere energiekosten. Laat de zon schijnen, op je dak en in je portemonnee.

Voor bedrijven

Investeer vandaag in de groene toekomst van je bedrijf

Voor bedrijven

Investeer vandaag in de groene toekomst van je bedrijf

Met onze duurzame installaties voldoe je niet alleen aan huidige milieuwetgeving, maar stoom je je bedrijf ook klaar voor de toekomst. De juiste groene technologieën helpen je besparen op operationele kosten én de milieu-impact van je bedrijf verbeteren. Ieder uniek bedrijf en installatieproject vraagt om maatwerk. Onze vakmensen kijken graag bij je achter de deur om de groene kansen van jouw zaak te verkennen.

Voorbeelden populaire duurzame installatie-oplossingen

Voorbeelden populaire duurzame installatie-oplossingen

Stap over naar een energie-efficiënt verwarmingssysteem met onze hoogwaardige warmtepompen van Mitsubishi. Deze gebruiken natuurlijke warmte uit de omgeving — zoals lucht of grond — om je huis of kantoor te verwarmen en te koelen. Drastisch minder energieverbruik, merkbaar meer comfort.

Investeer in zonnepanelen en genereer je eigen schone energie. Ze zijn niet alleen een duurzame keuze, maar verdienen zich terug door lagere energiekosten en mogelijke subsidies. Draag bij aan de oplossing van onze energieproblemen en verlaag je ecologische voetafdruk.

Verbeter de luchtkwaliteit in je ruimte zonder warmte naar buiten te “verliezen”. Onze WTW-ventilatiesystemen hergebruiken de warmte uit de afgevoerde binnenlucht om verse buitenlucht te verwarmen, voordat het je woning of kantoor binnenkomt. Het resultaat: een constant comfortabel binnenklimaat met optimale energie-efficiëntie.

Verlicht slimmer met onze energiezuinige verlichtingssystemen. Hierdoor bespaar je flink op je energiekosten en geniet je tegelijk van beter licht in huis of op kantoor. Functioneel én gezellig dus. Een simpele verandering die een groot verschil maakt voor je stroomrekening en je woon- of werkruimte.

Waarom kiezen voor ons?

Waarom kiezen voor ons?

Bewuste keuze voor kwaliteitsmaterialen.
We werken alleen met erkende kwaliteitsmaterialen (zoals warmtepompen van Mitsubishi) en werken vakkundig onze installaties af. Dat scheelt op lange termijn in onderhoud- en reparatiekosten en verdient zichzelf terug.

24 jaar ervaring.

We draaien al een tijdje mee en weten wat wel en niet werkt.

Innovatief & gecertificeerd.

We spijkeren voortdurend onze kennis bij, zodat je installatie de nieuwste wet- en regelgeving volgt. Onze certificaten zijn het bewijs.

Maatwerk & meedenken.
Bij installatieprojecten kijken we niet puur naar plattegronden of vierkante meters. Ieder huis, pand én mens is uniek. Dat vraagt om maatwerk. Wat je installatievraag ook is: bij ons mag je rekenen op een oplossing die naadloos past en jarenlang meegaat.

Onze kwaliteitsgaranties voor jou

Onze kwaliteitsgaranties voor jou

Veelgestelde vragen | Verduurzaming

Veelgestelde vragen | Verduurzaming

Antwoorden op veelgestelde vragen over verduurzaming.

Hoe kunnen jullie mijn woning of bedrijfspand energiezuiniger maken?2024-06-22T20:40:25+00:00

We kunnen energiebesparende oplossingen aanbieden, zoals LED-verlichting, energiezuinige apparaten, zonnepanelen, en slimme thermostaten.

Welke voordelen bieden warmtepompen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen?2024-06-22T20:39:48+00:00

Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals warmte in de lucht of de grond. Ze zijn energie-efficiënter dan traditionele verwarmingssystemen en helpen je energiekosten en CO2-uitstoot omlaag.

Hoe kunnen zonnepanelen worden geïntegreerd in mijn bestaande dakstructuur?2024-06-22T20:39:28+00:00

Dat hangt af van de oriëntatie en structuur van je dak. Op basis daarvan maken we een optimaal ontwerp. We kunnen zonnepanelen installeren op zowel schuine als platte daken en in het veld.

Wat zijn duurzame installaties en waarom zijn ze belangrijk?2024-06-22T20:38:07+00:00

Duurzame installaties zijn energie-efficiënte en milieuvriendelijke systemen voor verwarming, koeling, ventilatie en elektriciteit in gebouwen. Ze helpen je je ecologische voetafdruk verminderen en bevorderen een duurzame levensstijl.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn investering in duurzame technologieën terugverdien?2024-06-22T20:37:08+00:00

Dat hangt af van je installatie, je energieverbruik en lokale energieprijzen. Leg ons je specificieke situatie uit, dan geven we je graag een schatting.

Zijn er subsidies voor duurzame installaties?2024-06-22T20:36:50+00:00

Ja, je kunt verschillende subsidies, belastingvoordelen en financiële stimuleringsregelingen krijgen voor duurzame installaties. Dat hangt af van je locatie en type installatie. We denken met je mee en helpen bij de aanvraag.

Ga naar de bovenkant