Ons werk & team

Ons werk & team

In woningen, gerenoveerde villa’s en moderne kantoorpanden zie je het iedere dag terug: de duurzame meerwaarde van investeren in onze kwaliteitsinstallaties. Als allround installatiebedrijf uit Hellendoorn leiden we de aanleg en het onderhoud van je elektrotechnische installaties, sanitair en duurzame installaties in goede banen. Voor fijner wonen en werken, nu en in de toekomst.

  • 2300+ tevreden klanten

  • 15+ vakmensen

Schuttevaar Installatietechniek team

De mensen achter Schuttevaar Installatietechniek

Wie komen er bij je over de vloer?

Wie komen er bij je over de vloer?

Monteurs waar je van op aan kunt en die gek zijn op maatwerk: “Je wilt hier een stopcontact. Oké, in welke kleur?” Soms vervangen we een simpele kraan, bij andere projecten krijgen we carte blanche om het hele huis te verduurzamen. Inclusief alle leidingen en kabels, aansluitingen, beveiliging en domotica.

Krijg je ons over de vloer, dan kies je voor duurzame kwaliteit. Wij werken met een paar merken die we door en door kennen en waarvan we weten dat ze lang meegaan. Warmtepompen van Mitsubishi, bijvoorbeeld. Niet de goedkoopste, wel de beste. Dat scheelt in onderhoud en reparaties. En dus in je portemonnee.

Schakel je ons in, dan is alles voor je installatiewerk verzorgd onder één dak. Van de eerste meting tot de laatste schroef, en van hypermoderne kantoren tot karakteristieke boerderijwoningen, wij zijn jouw centrale aanspreekpunt.

Van vliegende start tot duurzame toekomst

Van vliegende start tot duurzame toekomst

Na zijn start als stagiair en een carrière die hem van assistent-monteur, tot monteur en uiteindelijk projectleider bracht, kent eigenaar Arjan Schuttevaar alle onderdelen van het installatievak. Met deze handige ervaring, praktijkkennis en managementervaring op zak, zet hij in 2017 de stap om Schuttevaar Installatietechniek op te richten. Direct vanaf het begin al met twee man, als allround monteurs. De Schuttevaar-standaard bewijst zich direct en de opdrachten stromen binnen. Aan het eind van dat eerste jaar heeft het bedrijf al 6 mensen in dienst.

Al snel is het te groot om vanuit de woonwijk en twee schuurtjes te besturen. Elke week grote vrachtwagens met leveringen en de hele straat volgeparkeerd met bouwbussen, dat is voor niemand ideaal. Een lokale Hellendoornse boer heeft op zijn erf ruimte voor kantoorunits plus materiaalopslag. Samen met een groeiend bouwbedrijf trekt Schuttevaar erin.

Ondertussen telt ons team 15 mensen en we blijven groeien, vooral door de toename van verduurzamingsprojecten. Genoeg werk in de pijplijn dus.