Loodgieterswerk2024-06-18T20:32:45+00:00

Welkom bij de installateur vóór de toekomst.

Jouw betrouwbare partner in duurzame installaties
voor een groene toekomst.

Loodgieterswerk | Vloeiende service

Loodgieterswerk | Vloeiende service

Geluk zit ‘m in kleine dingen: de behaaglijk warme douche, de dampende kop koffie bij het ontbijt en lekker genieten van je thuis. Extra vervelend dus als je ineens een koude straal over je heen krijgt, het koffiezetapparaat niet kunt vullen of onverwacht een plas water in je keuken vindt. Daarom helpen wij iedere dag huishoudens met vakkundig loodgieterswerk. Resultaat: optimaal werkende leidingen, kranen en sanitair. Zo geniet je van zorgeloos wonen.

Gertie Ruesink
Gertie Ruesink
2024-01-27
Snel een afspraak kunnen maken om een storing te verhelpen. De mannen waren keurig op de afgesproken dag en tijd aanwezig.
Jan van der Wilk
Jan van der Wilk
2023-11-23
Goede service en vakkundige monteur. Binnen een week na de storingsmelding was de monteur bij ons.
GW Aalderink
GW Aalderink
2022-05-25
Snelle service en zeer vakkundige mensen!
Jacqueline van Riele
Jacqueline van Riele
2022-05-11
Super goed geholpen
Gabriella Vonk
Gabriella Vonk
2019-03-08
👍🏻 Zeer professioneel en vlug gehandeld.

Een greep uit ons loodgieterswerk

Een greep uit ons loodgieterswerk

Druppende kranen repareren en verstopte afvoeren vrijmaken, het hoort erbij. Maar we doen nog veel meer: sanitair en leidingwerk installeren, efficiënte verwarmingssystemen verzorgen en betrouwbare rioleringen aanleggen. Onze loodgieters zijn vakmensen die niet alleen bij je komen in noodgevallen, maar ook zorgen voor duurzame oplossingen die jouw thuiscomfort verhogen.

Hier in ieder geval 3 voorbeelden van loodgietersdiensten waarvoor we veel bij mensen over de vloer komen:

Lekkages repareren

Van een lekkende kraan tot een probleem met de waterleiding, lekkage kan veel schade veroorzaken. Snel handelen is dus cruciaal. We lokaliseren en repareren lekkages snel om verdere schade en kosten te voorkomen.

Verwarmings-
installaties aanleggen

Of je nu een nieuwe CV-ketel nodig hebt of overstapt op een duurzamer verwarmingssysteem, wij zorgen voor een naadloze installatie en onderhoud. Onze experts begeleiden je van keuze tot installatie, en zorgen dat je verwarmingssysteem efficiënt en betrouwbaar functioneert. Zo blijft je huis behaaglijk warm, zonder onnodig energieverbruik.

Sanitair installeren

Met nieuw sanitair geef je je huis een make-over en verhoog je de waarde. Wij bieden volledige installatiediensten: we plaatsen nieuwe kranen en installeren je complete badkamer. Ons werk is gericht op duurzaamheid en stijl, zodat je jarenlang van je nieuwe voorzieningen kunt genieten.

Waarom kiezen voor ons?

Waarom kiezen voor ons?

Bewuste keuze voor kwaliteitsmaterialen.
We werken alleen met erkende kwaliteitsmaterialen (zoals warmtepompen van Mitsubishi) en werken vakkundig onze installaties af. Dat scheelt op lange termijn in onderhoud- en reparatiekosten en verdient zichzelf terug.
24 jaar ervaring.
We draaien al een tijdje mee en weten wat wel en niet werkt.

Innovatief & gecertificeerd.
We spijkeren voortdurend onze kennis bij, zodat je installatie de nieuwste wet- en regelgeving volgt. Onze certificaten zijn het bewijs.

Maatwerk & meedenken.
Bij installatieprojecten kijken we niet puur naar plattegronden of vierkante meters. Ieder huis, pand én mens is uniek. Dat vraagt om maatwerk. Wat je installatievraag ook is: bij ons mag je rekenen op een oplossing die naadloos past en jarenlang meegaat.

Veelgestelde vragen | Loodgieterswerk

Veelgestelde vragen | Loodgieterswerk

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze loodgietersdiensten, het onderhoud van je installaties, en tips om je huis in topconditie te houden.

Wat zijn de mogelijke gevolgen van een lekkende dakgoot en hoe kan ik dit laten repareren?2024-06-17T08:23:14+00:00

Lekkende dakgoten kunnen je muren, plafonds en funderingen beschadigen. Andere nadelen zijn schimmel en rot. Laat ons je lekkende dakgoten inspecteren, repareren of vervangen om verdere schade te voorkomen.

Renoveren jullie ook keukens en badkamers?2024-06-17T08:22:56+00:00

Ja, we verzorgen grondige renovaties van keukens en badkamers, inclusief loodgieterswerkzaamheden, installatie van sanitair en aanpassingen aan leidingwerk en afvoersystemen.

Wat moet ik doen als ik een lekkende kraan of een druppend toilet heb?2024-06-17T08:22:40+00:00

Een lekkende kraan of druppend toilet kan leiden tot waterverspilling en hogere waterrekeningen. Neem contact met ons op om het probleem te verhelpen en verdere schade te voorkomen.

Wat zijn de mogelijke oorzaken van een verstopte afvoer en hoe kan ik dit oplossen?2024-06-17T08:22:22+00:00

Je afvoer kan verstopt raken door ophoping van vuil, vet, haren, of voorwerpen in de leidingen. Vaak kun je de verstopping zelf oplossen met een ontstoppingsmiddel of een ontstoppingsveer. Bel ons als dit niet lukt.

Wat zijn de voordelen van een wateronthardingssysteem?2024-06-17T08:22:03+00:00

Een wateronthardingssysteem vermindert kalkaanslag op leidingen en apparaten. Je sanitair gaat langer mee, je krijgt beter water en hoeft minder schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Hoe vaak moet ik mijn cv-ketel laten onderhouden?2024-06-17T08:21:43+00:00

Laat je cv-ketel jaarlijks nakijken. Zo hou je de prestaties optimaal, bespaar je  energie en voorkom je storingen.

Welke diensten bieden jullie aan?2024-06-17T08:21:26+00:00

Wij zijn allround loodgieters. Dat houdt in dat we onder andere lekkages repareren, afvoeren ontstoppen, en sanitair en verwarmingssystemen installeren. Ook zorgen we voor onderhoud.

Ga naar de bovenkant