Duurzame installaties

Schuttevaar Installatietechniek interesseert zich al sinds zijn start voor duurzaamheid.

Duurzame technieken zijn noodzakelijk in een duurzame omgang met onze wereld én leveren de nodige besparingen op. Op drie gebieden kan ik u hier vast wat vertellen. Meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Zonnepanelen installeren

De simpelste manier om uw energieverbruik te verminderen, is met zonnepanelen.

En u ziet er direct resultaat van. U kunt meteen rekenen op een veel lager stroomverbruik. En u bespaart flink op uw energierekening. Wilt u in Hellendoorn zonnepanelen installeren? Vraag meer informatie aan bij ons en we geven u een persoonlijk advies, gebaseerd op uw situatie.

Veel is afhankelijk van het dak waarop we de zonnecollectoren installeren, de hoek ervan en de stand ten opzichte van de zon. Zonnepanelen installeren loont eigenlijk altijd. Het is alleen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wilt u zonnepanelen kopen? Vraag dan vrijblijvend advies aan bij Schuttevaar Installatietechniek.

Zonneboiler kopen voor warm water van de zon

In de meeste huishoudens en bedrijven is de grootste energiekostenpost die voor warmte.

Een zonneboiler kopen met heatpipes is de makkelijkste manier om die kosten te verminderen – en het milieu te ontlasten.

Het principe is simpel: door een collector, die soms wat lijkt op een zonnepaneel, loopt water in speciaal gevormde buizen. Het water in die buizen neemt de warmte van de zon aan. Die warmte is, afhankelijk van de weersomstandigheden, voldoende voor verwarming en heet kraanwater. Dat warme water wordt opgeslagen in een boiler, klaar voor wanneer u het nodig hebt!

Kiezen voor een warmwatersysteem met heatpipes is een flinke investering. Vraag daarom advies aan bij Schuttevaar Installatietechniek over de huidige zonneboiler prijs en hoe snel u die terugverdient.

Warmtepomp installeren

Een warmtepomp installeren is een duurzame manier om voor warmte in uw huis of bedrijf te zorgen.

Een warmtepomp zet omgevingswarmte om in warmte voor het binnenklimaat of het kraanwater. In de meeste gevallen installeren wij een hybride oplossing: een warmtepomp gecombineerd met een cv-ketel. Wanneer er onvoldoende omgevingswarmte voor de warmtepomp is, springt een cv-ketel bij. Zo kunt u altijd rekenen op verwarming en warm water, hoe de omstandigheden ook zijn!

Schuttevaar Installatietechniek adviseert u persoonlijk over de mogelijkheden van een warmtepomp in uw huishouden of bedrijf. Vraag daarvoor een vrijblijvend advies aan.

Laat u terugbellen

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text.