Diensten

Schuttevaar Installatietechniek heeft uitgebreide ervaring met alle belangrijke taken die bij het installatievak komen kijken.

Elektra

De aanleg van elektra in een woning of bedrijfspand moet goed, en vooral veilig gebeuren.

Daarom kunt u rekenen op onze ruime ervaring op dit gebied. We hebben precies de kennis en kunde in huis waarmee we uw elektra goed en veilig installeren.

Sanitair installeren

Prachtig, zo’n nieuwe badkamer, of een fijn nieuw toilet.

Daar geniet u pas echt van als het sanitair deskundig geïnstalleerd is. Schuttevaar Installatietechniek heeft hier ruime ervaring mee. Of het nu gaat om het plaatsen van een toilet of de aanleg van een riant bubbelbad: wij regelen het voor u.

Loodgieterswerk

Goed leidingwerk is zo belangrijk dat we er vaak niet stil bij staan.

Totdat het niet meer werkt. Dan kunt u rekenen op Schuttevaar Installatietechniek. Ook wanneer u bij nieuwbouw of verbouwing een loodgieter nodig hebt, staan wij voor u klaar.

Cv-ketel installeren en onderhouden

Onmisbaar in elk huishouden is een goede cv-ketel.

Voor comfort, en warm water. Schuttevaar Installatietechniek helpt u bij de keuze voor het juiste model. En zorgt voor goed onderhoud. Dat is niet alleen belangrijk voor een goede warmteopbrengst in het hele huis. Het is ook noodzakelijk voor een veilige cv-installatie. Goed onderhoud voorkomt gas- en koolmonoxidelekken. Heeft u langer dan een jaar geen onderhoud laten uitvoeren aan uw cv-ketel? Wacht dan niet langer en maak meteen een afspraak.

Duurzame installaties

Duurzaamheid is terecht een belangrijk onderwerp tegenwoordig.

En Schuttevaar Installatietechniek helpt u daarbij graag op weg. Met het installeren van zonnepanelen, warmtepompsystemen of heatpipes. Lees meer over onze duurzame technieken, of vraag meer informatie aan.

Zink- en koperwerk

Zink en koper zijn materialen met een lange levensduur

en dus bij uitstek geschikt om delen van uw woning, kantoor of bedrijfspand mee te beschermen. Het wordt vooral gebruikt voor daken en goten. Kies voor zink of koper als dakbekleding of gevelbekleding.

Laat u terugbellen

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text.